2017-07-13 735 views
三多炸脾享負勝名,無數咁多人去過,我永遠就係最遲個個,今日嘅晏晝我特登嚟到買咗先至返工。一隻$30,話平唔平話貴唔貴但我自己覺得就幾值得吃,即叫即炸大概要等10分鐘。本身嗌外賣嘅我同侍應講話想響度影張相佢哋都好有禮貌亦都願意俾我等完先放入外賣袋。一路等嘅時間我同同事msg ,佢哋話強烈推薦要食辣喎,好彩我一早都叫咗辣。睇一睇原來三多影開咗好多分店,見到唔少食評都話無論邊間分店水準都依然keep得到,一樣野係最值得驕傲嘅。好多餐廳或者美食開咗分店之後就大不如前,i個個都依然讚好絕對唔容易。雞髀十分之大隻,我咁大個女啦,未試過可以食得晒成隻雞比嘅。唔係話我細食而係好多時食到一半就會俾人搶咗啦!今次我獨食好肥呀,哈哈!三多炸脾呢,炸得好金黃好靚,外層呢亦都唔會好油,裏邊好juicy ~ 加左辣粉係真係好味架,即使要用15分鐘先返到公司依然可以keep到外層香脆裏邊流汁。$30朝個聖都值得嘅,有機會要試吓佢嘅滷水脾同其他小食。

$30朝個聖都值得嘅,有機會要試吓佢嘅滷水脾同其他小食。