2018-09-16 1681 views
好彩唔洗排隊,最後一張枱立即衝入去。 舊式裝修 摺枱圓凳,幾張枱但人頭湧湧入得呢個門口點會唔識孖沙三眼仔,「叉燒煎蛋飯今日仲有冇」, 冇錯...一碟咁"簡單"嘅飯唔係"我要"就有, 如果你認為簡單你更加之錯!!我都忘了食咗幾多次閉門羹,先有機會食到呢味飯。唓,有乜咁特別?! 堆頭夠 、叉燒煎過、 三隻立體連體太陽蛋重點在豉油,唔喜歡豉油撈飯/未食過就唔會明豉油最強作用。 情意結吧!名為男人的浪漫, 當然由男人食, 他低著頭密密食密密食,嗯…好味好味。 應該只有男人才明白的味道😐油占多是小時的回憶,每一次嚟都會叫, 喺等飯嘅時間可以攝攝牙罅!! 就係鍾意果堆果占一啲都唔孤寒,烘底要見到金黃色,外脆內軟,食落先夠爽!溫馨提示 :賣曬就冇,唔好太晏去。

我都忘了食咗幾多次閉門羹,先有機會食到呢味飯。

叉燒煎蛋飯

火腩飯

油占多

溫馨提示 :賣曬就冇,唔好太晏去。