2023-08-03 40 views
🍽️ 河內蔥油三味 配黃薑飯 $69 ❤️4.2/5 河內有豬扒、豬頸肉同扎肉,豬扒好冧身同入味,豬頸肉都幾脆身再加埋扎肉,岩唒啲食肉人士!仲配埋黃薑飯,非常飽肚🍽️ 法式芝心蝦多士 配沙律🥗 $47 ❤️4.5/5採用左流心芝士,食落好香芝士味,蝦肉好有咬口同彈牙,覺得滯,仲有沙律食,減少多士既油膩感😋😋😋🍽️ 三色脆雞翼 (加配$58) ❤️‍🔥5/5包括蒜香牛油雞翼、金蒜脆雞翼,同火辣蒜椒脆雞翼,每種雞翼都令我難以忘記,而最令我驚艷係蒜香牛油雞翼,不同其他連鎖店或者商店,十分重牛油味,食落十分幸福!🍽️ 冰鎮蜜糖凍蕃茄 $29 ❤️4.3/5冰鎮蜜糖凍番茄上碟嗰陣都覺得好特別,因為除咗蕃茄之外,底下亦都有好豐富嘅類似柚子蜜。食落去十分鮮甜,有煥然一新嘅感覺,非常適合做前菜!🍹凍越南滴滴咖啡 (+$12) ❤️4/5滴滴咖啡一開始以為佢已經整好咗,但實際上一上枱時只見冰同埋上邊有一個漏斗,原來係即時有漏斗慢慢滴落去,不但保留咖啡嘅味道,而且十分有趣。🍹雙檸紅茶 (+$8) ❤️4/5 一開始以為平平無奇,但未篤檸檬前,茶地非常可口,望真啲原來係青檸同檸檬,篤完之後飲落十分fresh !

🍽️ 河內蔥油三味 配黃薑飯 $69 ❤️4.2/5

🍽️ 法式芝心蝦多士 配沙律🥗 $47 ❤️4.5/5