2009-01-26
上次黎又係和豬豬女友來的, 記得我仲剝賴尿蝦穀俾心肝豬豬添!仲吉到好痛呢.今年的團年飯又係呢度. 訂了六點半, 來到又真的幾多人, 好爆吓.由於我和豬豬 女友遲了, 公太餓, 已叫了個燒味拼盤, 都有留返幾舊俾我倆, 味ok.已叫了個6人餐, 有龍蝦伊麵, 鮑參肚翅, 大班兩味, 發財好市, 脆皮燒鴿, 生果盤等.先上的有鴿, 炸得幾脆, 又不太油, 已很不錯了.大班兩味其中一碟係炒豆的, 呢碟太油; 但班球果碟則ok.發財好市的發財唔多, 但當心知食髮菜係好傷高原濕地的時候, 其實呢注菜已好大注了.翅唔係太突出. 好一般. 伊麵ok, 龍蝦都算中size, 肉都ok多,味好鮮.碟生果則好迷你; 塊蜜瓜勁細, 每片得5mm厚..好采西瓜都甜.6人餐收888, 又唔算太貴噃. 其實好ok 吓了.連埋之前的拼盤, 收了約1100.食到一半阿婆突問我"想點", 我冇咩想呀, 就"萬事如意 " 啦 祝豬豬牛年進步, 考試順利!
仲吉到好痛呢.
先上的有鴿, 炸得幾脆, 又不太油, 已很不錯了.
大班兩味其中一碟係炒豆的, 呢碟太油; 但班球果碟則ok.
翅唔係太突出. 好一般.
伊麵ok, 龍蝦都算中size, 肉都ok多,味好鮮.
碟生果則好迷你; 塊蜜瓜勁細, 每片得5mm厚..
好采西瓜都甜.
6人餐收888, 又唔算太貴噃. 其實好ok 吓了.
連埋之前的拼盤, 收了約1100.