2024-01-11
📍𝓜𝓮𝓻𝓬𝓲 𝓒𝓪𝓯𝓮 𝓑𝔂 𝓓𝓮𝓮𝓼𝓼𝓮𝓼 🍽️🍰之前行過呢間好粉紅嘅餐廳,已經好想入去試,因為呢度既蛋糕嘅賣相10分吸引🤤,引死好鍾意食甜品嘅我由於媽媽有選擇困難症,覺得每一件都好食🫠所以搵咗bb幫手選擇🤣 佢一手就指左佢心目中嘅蛋糕出嚟🤪兩次確實無誤咁指住要有劈紅色嘢喺上面果件🤣haha! 𝟷)𝓢𝓲𝓰𝓷𝓪𝓽𝓾𝓻𝓮 𝓓𝓮𝓮𝓼𝓼𝓮𝓼 ($𝟻𝟿)其實原來係脆皮,應該係士多啤梨味,好好好好食😂有好滑既𝙲𝚛𝚎𝚊𝚖入面仲有一堆士多啤梨果蓉果肉😯咁細件蛋糕都有咁多口感,老實講,我好驚喜!Bb聞到露出左欣賞嘅樣子☺️香香的!𝟸) 𝓒𝓻𝓸𝓲𝓼𝓼𝓪𝓷𝓽🥐 (𝚏𝚛𝚎𝚎)𝚆𝚎𝚕𝚕 可能由於媽媽我望得太耐,應該揀咩俾bb食,個職員就送咗個牛角包bb食😯😦心諗個職員會唔會好人到咁?- 另外收+1服務費- 最少order一杯飲品 (我冇叫,我臨走先見到🤫,但職員都冇收我錢,可能見我湊住個仔掛?)BB收咗佢張卡片🤭行到攰入嚟坐吓真係幾好!而我地就係去完上水滙個explorer playhouse之後過黎輕鬆吓,冇諗過上水呢個美食沙漠可以舒舒服服坐低食件有質素嘅蛋糕!
由於媽媽有選擇困難症,覺得每一件都好食🫠
𝟷)𝓢𝓲𝓰𝓷𝓪𝓽𝓾𝓻𝓮 𝓓𝓮𝓮𝓼𝓼𝓮𝓼 ($𝟻𝟿)
其實原來係脆皮,應該係士多啤梨味,好好好好食😂
有好滑既𝙲𝚛𝚎𝚊𝚖入面仲有一堆士多啤梨果蓉果肉😯
咁細件蛋糕都有咁多口感,老實講,我好驚喜!
Bb聞到露出左欣賞嘅樣子☺️香香的!
𝟸) 𝓒𝓻𝓸𝓲𝓼𝓼𝓪𝓷𝓽🥐 (𝚏𝚛𝚎𝚎)
- 另外收+1服務費
BB收咗佢張卡片🤭