2019-03-19 620 views
嫩雞煨麵 $45呢款係偏濕潤既麵食,感覺有啲似食緊羮咁比較稠身,麵浸係湯裏面食落口感稔軟,裏面有好多雞肉粒、小棠菜、仲有荀,味道偏清淡。 排骨菜飯 $47豬扒係分開上既所以可以保持脆身,食落都熱辣辣,豬扒厚度一般,略嫌佢肥瘦不勻稱,有啲位真係只食到肥肉🙈,調味都入味,所以連埋較淡口既菜飯一齊食味道反而平衡到。而菜飯係不過不失,無乜特別驚喜。 小籠包 $36呢度既小籠包令K幾失望😣,上枱時小籠包放到東歪西倒咁,賣相已經扣分了😑,而且小籠包皮好厚身,同樣不合格,重點既湯汁份量亦唔多,食完唔會有好滿足既感覺,36蚊得5隻,呢個價錢真係完全唔值🙈
嫩雞煨麵 $45

排骨菜飯 $47