2016-10-14 317 views
雖然而家葵廣開左好多間新嘅餐廳仔,但係似終都係冇得坐係度慢慢食。所以我同朋友都係去一啲有得堂食嘅餐廳慢慢坐低食,留翻啲氣力一陣上去行街~咁今次揀左呢間唯一麵家,呢間餐廳係呢個廣場入面算係貴架喇!雞翼菜飯 $45上圖係一上枱就係咁。呢個菜飯認真麻麻,我好懷疑佢係將飯煲完之後同啲菜撈幾撈,咁就叫菜飯,食落就同自己夾啲菜落個碗食差唔多。雞翼就不過不失喇,不過唔知點解個雞翼整穿左。鎮江排骨菜飯餐 $48呢個真係好食,首先份量多過雞翼先,繼而啲汁酸酸甜甜咁,好開胃,送飯一流,不過啲肉就韌韌地,可能燘得唔夠耐總括黎講,唔會特登黎呢間餐廳食,不過入左黎食嘅話,都唔洗急住走嘅,排骨嗰個餐都幾好食

咁今次揀左呢間唯一麵家,呢間餐廳係呢個廣場入面算係貴架喇!
雞翼菜飯 $45
鎮江排骨菜飯餐 $48