2024-05-12
啲waiter西口西面,唔知以為我食緊幾十蚊嘅茶記🙂🙂。牛肉蓋飯我唔食蛋黃,特登叫佢分開上,點知最尾都係係嘅蓋飯上面😅。不過蓋飯啲汁係幾好味嘅,用黎送飯都唔錯,牛肉都幾好食🤤🤤。Rigatoni依個真心伏,我地叫左豬頰肉長通粉,啲豬頰肉細到睇唔到,我地搵左成碟通粉先搵到幾粒細過尾指指甲嘅豬頰肉🙃。講真依碟通粉都成200蚊連加一,連豬頰肉都唔比多少少,都真係幾唔厚道。Tiramisu食落成口cream,蛋糕體比例太少,咖啡味都食到少少嘅,不過酒味就完全食唔到😢。Tiramisu好細份,百幾蚊咁嘅質素, 真係cls😵💫。🍽Roast Beef Japanese Rice: HK $198🍽️Rigatoni Amatriciana: HK $198🍽️Tiramisu: HK $108
🍽️Tiramisu: HK $108