Poking

2024-11-13 73 views
上環必食健康poke!穿梭在新派日本料理與創意沙律之間如果你係上環一帶想搵啲健康又有特色嘅餐廳,絕對唔好錯過喺蘇杭街嘅Poking!餐廳主打嘅菜式都係高蛋白、低脂肪嘅選擇,非常適合減脂或者健身後補充營養~I Am Greedy $158減肥期間一定要食得健健康康啲平衡返營養,呢個Poke有三文魚、吞拿魚、鮮蝦等新鮮食材混合青瓜、枝豆同雞蛋絲,加埋自製醬油同蟹籽增加口感Vegetarian Bibimbap鍾意食韓國菜嘅啱晒!配料方面有香菇、海帶芽、甘筍絲同泡菜,辣味適中,味道豐富,唔會過於油膩,營養又健康~原個牛油果希臘乳酪特飲濃濃嘅牛油果味同希臘乳酪好夾,再加埋天然有機蜜糖,飲完後覺得整個人都健康咗🤣好適合滋潤肌膚同抗氧化!紅火龍果希臘乳酪特飲顏色比較鮮艷,有漸層,口感清新,無添加糖,適合想保持健康同清新口感嘅人!其實佢哋嘢食都好好適合打卡,店入邊空間亦都好舒服!我覺得佢份量比平時出邊嘅嘢食大,健康得來又食得飽肚,其實真係好啱有健身嘅朋友仔~!
上環必食健康poke!穿梭在新派日本料理與創意沙律之間

I Am Greedy $158