👍🏻 腐乳鹹蛋黃炸魚皮食過好多鹹蛋黃魚皮 炸得咁徹底夠乾身!墊底嘅沙律菜都比我地清晒 魚皮比平常嘅更濃味👍🏻 椒絲腐乳卡邦尼意粉意粉醬感覺非常濃郁 忌廉嘅奶香配合淡淡既腐乳味 特別驚喜在上面鋪咗中式臘腸 甜甜嘅味道有又幾夾😻👍🏻 芒果牛油果沙律牛油果同芒果都係我嘅最愛🥑🥭放埋一齊果然冇失望🤗旁邊嘅沙律菜配埋酸甜嘅黑醋醬好refreshing👍🏻 Salted Plum Latte, Lau White☕️前者係話梅Latte 入口有少少岩鹽奶蓋feel 然後話梅嘅味道滲出黎 最後回甘就係奶啡嘅味道🥰後者係腐乳咖啡Tonic Water 我覺得飲落比較似汽水 味道唔難接受😉餐廳位於半山位置🚶‍♀️🚶🏻距離地鐵站有8至10分鐘距離 沿途有斜路
👍🏻 腐乳鹹蛋黃炸魚皮

👍🏻 椒絲腐乳卡邦尼意粉