2011-04-04
估唔到呢間野既位置甘隱蔽, 原來lunch好鬼多人!食物選擇唔多, 如果無睇錯lunch應該只係得兩個set~ 兩個set既分別只係在於一個價錢平d配火腿, 另一個貴d配豬扒或者雞翼同朋友一齊食, 我地都要左貴d個個set, 一個豬扒茄汁意配奶油多, 一個雞翼茄汁意配煎蛋牛油方包奶油多同煎蛋牛油多士先到~ 奶油多烘得香脆, 奶油落得唔孤寒, 不會過甜, 好食! 煎蛋個樣唔太靚, 但蛋汁都算澎湃, 連方包一齊食都唔錯豬扒係呢度既名物, 差唔多每枱都叫, 果然好食! 豬扒雖然得一件, 但頗大塊, 而且好厚! 但食落口好鬆化好軟身, 一d都唔 “鞋”! 肥肉唔多, 啱哂我呢d怕肥既人! 雞翼都唔錯, 煎得香口, 皮都幾脆茄汁意粉望落去唔算大碟, 但食落去就會覺得好飽, 女仔未必食得哂~味道都ok, 茄味鮮濃~ 意粉有d燶黑, 不過唔太影響個味道既雖然唔算好平, 但值得試下!
雖然唔算好平, 但值得試下!