Hiring
$20,000
Monthly (Negotiable)
上個週末嚟到上環新紀元廣場嘅「𝘈𝘴𝘬 𝘊𝘢𝘧𝘦」打卡食好嘢😋呢間餐廳門面設計用花做主題,周圍嘅擺設以淡色調為主,一入去感覺就好似喺空中花園,感覺寫意舒暢☘️《 意大利茄蓉焗豬扒飯 》 $125 5 / 5 🌟🌟🌟🌟🌟焗飯表面嘅意大利茄蓉入口微酸,茄蓉醬汁仲有淡淡香草味,味道好清新☘️主角焗豬扒面層有蛋漿包袱住,豬扒咬落肉質嫩滑而且筋肉分明好有肉香🐷飯底係粒粒挺身嘅蛋炒飯充分吸收晒茄蓉同肉汁,而且口感一啲都唔削🤪《 日式鮑魚稻庭烏冬 》 $158 4/5天氣咁熱,食返個冰鎮嘅烏冬就最啱胃口😆雪白嘅烏冬面鋪上粒粒飽滿嘅鮑魚,賣相十分精緻~烏冬爽口彈牙,清酒鮑魚口感煙韌,味道醇香入味,相當適合夏天嘅主食🍜《 芒果拿破崙蛋糕 》 $48 4.5/5金黃鬆脆嘅拿破崙餅皮酥脆可口😋面層鋪滿粒粒芒果肉🥭中間仲有芒果忌廉,層次好豐富😋《 特濃朱古力沙冰 》 $48 4/5濃郁嘅朱古力沙冰🍫入口香甜滑溜但又唔會漏,棉密嘅沙冰入口即溶,感覺好清爽,夏天消暑一流🧊———————————————🏠環境舒適度:💛💛💛💛👅舔脷回頭度:💛💛💛💛📸打卡able度:💛💛💛💛🙇🏻‍♀️服務滿意度 :💛💛💛💛💛—————————

《 日式鮑魚稻庭烏冬 》 $158 4/5

《 芒果拿破崙蛋糕 》 $48 4.5/5