2021-08-27 18 views
呢間cafe 係以藍色為主調,門口位置仲係Pet-friendly架☺️戶外位置好啱打卡,餐廳環境非常寛敞😳😳設有2層,地下層比較光猛似cafe, 而二樓的設計有d酒吧嘅感覺,燈光比較柔暗,但係設有打卡位同大梳化椅🤩🤩感覺更加舒適🤣🤣餐廳主打唔同嘅咖啡☕️、蛋糕🍰、小食、pastry等,大家weekend 有機會都可以黎chill下😉🔻#煙三文魚沙律賣相幾靚,用一個正方形大盒裝住,好似禮物咁☺️而入面除咗有煙三文魚外,仲有車厘茄同大量火箭菜❗️仲有隻水煮蛋,感覺健康✅仲配左一盒芝士粉同埋沙律醬,大家可以自己調節份量😆#芝士英式鬆餅🥠有濃厚嘅芝士同牛油香味🧀個scone外脆內鬆軟,正🤤#藍莓🫐芝士蛋糕🍰有清香嘅藍莓味同埋濃郁芝士,感覺唔會過膩,蛋糕仲有餅底添!🤗#伯爵榛子蛋糕呢個個味幾特別❗️伯爵榛子茶味香濃😉🔻叫左兩杯Frappe❗️一杯Matcha Frappe🍵另一杯Strawberry Frappe🍓個人鐘意Matcha Frappe多啲,抹茶味道香濃又唔會苦澀,飲落好清涼,表面仲有沙冰,好岩夏天飲🧊🍹
🔻
#煙三文魚沙律
#芝士英式鬆餅🥠
有濃厚嘅芝士同牛油香味🧀個scone外脆內鬆軟,正🤤
#藍莓🫐芝士蛋糕🍰
#伯爵榛子蛋糕