Poking

最近出完上環做gym, 順便想搵下附近有冇咩健康食物,比我發現到喺最近好hit既兆成行對面有一間小店專食Poke, 一於決定去試下~Poking既選料好健康,以高蛋白高營養的食材為主。今次我揀左Creamy Baby, 村料有三文魚、牛油果、雞蛋絲、豆腐、青瓜、蟹籽、木魚絲、脆炸蒜粒,配上wasabi yogurt 沙律醬,味道酸甜,口感好豐富清爽。我做完運動食就岩哂~另外仲叫左一杯抹茶高蛋白飲,平時都好中意飲Protein shake既我一於試下!呢顯確實有喜,抹茶味好濃,好易入口,蛋白質滿滿。如果去開上環又搵緊健康食物,可以一試Poking~ 食物:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️服務:⭐️⭐️⭐️⭐️🍽️ 餐廳名稱:Poking📍 地點:上環蘇杭街121號地舖

如果去開上環又搵緊健康食物,可以一試Poking~

食物:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️