2017-09-13 303 views
店內裝修蠻有格調的,有馬槽小擺設,適合朋友、情侶約會傾計!選擇款式蠻多的!西班牙海鮮飯 2人份量($268)2人份量都好大碟好足料,唯獨上面嘅海鮮唔太有味,其中一兩粒蜆肉有沙。但個飯個汁同蝦米仔好夾有口感,海鮮飯有少少辣辣地,正!綠茶麻薯窩夫($98)唔好以為麻薯放左起側邊就算。原來啲麻薯係喱埋左起窩夫入面嫁!由於本小姐唔係綠茶控,覺得窩夫夠味、夠脆、夠咬、又有最愛嘅蜜糖,當然ok;但綠茶控朋友表示綠茶雪糕唔夠綠茶味、綠茶窩夫泥講都唔夠綠茶咁話喎!仲夏水果茶(熱)飲品方面點左一壺熱水果茶,一飲之下唔係好夠味喎,等佢煲下浸多陣先,再試就濃左addadd,但都冇水果味朋友話有維多C味,喜歡飲維多C嘅朋友可試試,否則唔太鼓勵!*後話:臨走個陣,隔離枱嘅海鮮焗飯正好啱啱上枱,好香呀好吸引呀(正所謂隔離入飯香)下次再泥試下先!
店內裝修蠻有格調的,有馬槽小擺設,適合朋友、情侶約會傾計!

選擇款式蠻多的!

西班牙海鮮飯 2人份量($268)

綠茶麻薯窩夫($98)
仲夏水果茶(熱)

2017-09-09
$150 (Dinner)
  • 西班牙海鮮飯