2022-04-22 525 views
中午2點, 有得叫下午茶, 所以即管試下門面貼住既尼個招牌菜!!輕量滑蛋蔥花叉燒飯 – 上菜速度超快, 估計只用左3分鐘就送到餐, 其實見到個下係驚喜既, 因為賣相幾好(比想像中)。D蛋睇落炒得好滑身, 而且一D都吾會乾, 仲有丁點蛋漿, 滑蛋滿分!叉燒口感同樣吾會乾身, 只不過個人認為, 如果係蜜汁叉燒既話一定會再高分好多!豉油吾會死咸, 應該係甜豉油黎整體黎講!有驚喜!掂既!飯量好足夠, 講就講輕量, 但其實D飯都勁多, 我當午餐咁食都覺得夠, 再加上奶茶(好飲, 我鍾意茶味重D既奶茶)既加持, 又抵又滿足既!👍🏻🫶🏻

輕量滑蛋蔥花叉燒飯 – 上菜速度超快

輕量滑蛋蔥花叉燒飯
2022-04-22
$40 (Tea)
輕量滑蛋蔥花叉燒飯