2018-04-23
男朋友好鐘意食下午茶又鐘意食大家樂既公司三文治就陪佢去食羅。今次已經唔知佢第幾次食啦,不過係美林就第一次食呢個餐。 我本身對公司三文治呢樣野唔太好,心諗未又係夾蛋火腿治... 不過食左又覺得幾唔錯喎。佢塊面包面焗得岩岩好,又少少焦幾香脆可口。入面夾既蛋同蕃茄都幾好味。🤔🤔🤔 好啦,我承認其實大家樂整既公司三文治真係幾好食!不過就算佢幾好食都好,我都係會叫炸雞脾既。😋😋😋其實本身好少食既,但上次見個朋友食好似好香咁,今次就忍唔住叫左啦。見到個雞脾大大隻仲炸得咁金香,已經好吸引!食落,嘩!真係好好味呀!😋😋😋 雞脾炸得岩岩好,又唔會焦。入面既肉熟曬。而且佢個皮真係好脆,咬落去好香。😋😋😋 總之真係好好食,下次再食過。個雪菜肉絲米就麻麻地啦😰😰😰
不過食左又覺得幾唔錯喎。佢塊面包面焗得岩岩好,又少少焦幾香脆可口。入面夾既蛋同蕃茄都幾好味。🤔🤔🤔 好啦,我承認其實大家樂整既公司三文治真係幾好食!不過就算佢幾好食都好,我都係會叫 炸雞脾既。😋😋😋
個雪菜肉絲米就麻麻地啦😰😰😰