2025-01-09 68 views
西多士不嬲都係一個邪惡但又心思思成日都想食嘅違禁品。好鍾意食呢到嘅包,因為夠厚有質感又鬆軟。有時食常餐都只不過想食嗰塊包😅🤣。今日爸爸食,所以剩係牛油唔加其他嘢,我多數轉煉奶😋 其實唔知可唔可以叫佢多少少花生醬呢?我覺得少咗啲啲😜 炸雞脾,啲皮真係好脆,好媽媽最愛食脆卜卜嘅嘢。但我就覺得啲皮係脆,但個表面有啲硬。我次次都會頂爛上顎或者咬自己😅🤣 我今次都有咬襯🤣 炸嘢都係唔啱我😅 今日好明顯見到兩杯檸茶,一杯淺色啲一杯深色啲,唔同濃度~ 咁偶然都會有無咁濃啲時候,只要佢兩個唔介意就可以啦~其實都3 點幾啦,唔比咁多咖啡因比佢地係啱㗎👍🏼😜
西多
生炸雞脾+薯條