1K
2016-12-23 313 views
都唔止一次提過,因為番工時間比較晏,所以我平時lunch time係5點左右嘅時間,其實呢個時間食飯都算唔錯,大部分茶記都仲有下午茶食,一來平啲啦,二來又唔想食得太飽~風味園嘅下午茶選擇都算多,而且價錢唔貴,今日叫左兩份「超值下午茶」。男朋友點嘅係超級熱狗+炸全翼 $29 (凍飲加$2)熱狗size真係幾大個下,講真就唔係話好特別,都係腸、青瓜、沙律醬咁,但咁大個,仲配上全翼,都幾抵食。我點嘅就即時覺得弱得多,炸全翼西多士 $27 (凍飲加$2)西多士嘅賣相唔係太好,呢個價位的話,大__樂都有類似啱餐,塊多士會煎得好樣啲~整體黎講,我地都食得飽,價錢唔貴,如果單叫餐唔夠,可以跟餐加$5配通粉/米粉,都不失為打工仔食飯之選。

男朋友點嘅係超級熱狗+炸全翼 $29 (凍飲加$2)

超級熱狗+炸全翼
超級熱狗+炸全翼
炸全翼西多士
炸全翼西多士
2016-12-22
$30 (Tea)