2020-08-12
Lunch time 食2點食乜好?🤔係中環返工lunch出去食個飯都at least要$50今次為大家介紹下大家樂平、靚、正既Tea set🤤 真係Happy together吖!♣️鹽酥豬扒滷蛋肉燥飯配黑糖冬瓜薏米茶🍴✨💲28‼️大家無睇錯,係28蚊咋🤗因為疫情關係,邊度旅行都唔使去🤦🏻♀️唯有食個肉燥飯當去咗轉台灣,回憶返晒嚟🤣💲28黎講份量都幾多,相信大家對台灣肉燥飯都唔陌生。佢既肉質鮮嫩,美味可口!仲一啲都唔乾添吖!滷汁味道啱啱好,唔會過鹹。香氣十足既滷肉,好送飯!而鹽酥豬扒仲熱熱地㗎,食落脆脆地,無乜炸粉 唔錯!隔住個mon都流晒口水吖🤤 本身個餐係跟低糖綠茶嘅,如果想轉呢杯黑糖冬瓜薏米茶就要加兩蚊。仲諗住台式飲品尤其係黑糖冬瓜應該會好甜,點知有驚喜🤩‼️甜到啱啱好,而且係呢個炎炎夏日嘅天氣飲番杯,有種好清新既感覺吖!
係中環返工lunch出去食個飯都at least要$50
今次為大家介紹下大家樂平、靚、正既Tea set🤤
真係Happy together吖!
♣️鹽酥豬扒滷蛋肉燥飯配黑糖冬瓜薏米茶🍴
✨💲28‼️大家無睇錯,係28蚊咋🤗