2019-10-08 269 views
星期日去了屯門市廣場Cafe 360 餐廳,為一個朋友慶祝生日,我們叫左肉醬意粉配蘇皮野菌忌廉湯,肉醬味道好入味,牛肉味道非常好味,有牛肉的香味,加埋意粉非常夾,非常讚蘇皮忌廉湯,我今次同一個8歲小朋友一齊食,她好鍾意呢個蘇皮湯,蘇皮焗啱啱好好香口,好脆皮加埋忌廉湯超級好味,我之後都後加呢個蘇皮湯,因為超好味,第二叫左香草檸檬汁雞肉意粉配蘇皮野湯,我第一次食意粉系有酸酸甜甜的味道,因為加左檸檬好開胃好特別,下次都借叫呢個意粉,雞肉好滑身,有雞的味道第三叫左芝士焗拿破崙蕃茄汁魚柳飯,芝士好有層次感,蕃茄汁加埋魚柳飯,小朋友好鍾意蕃茄味道的飯,魚柳都好滑,好適合小朋友同大人,第四道叫左芝士焗日本咖喱汁豚肉飯,咖喱汁又唔太辣的味道,加埋好容易入口的豚肉非常好,芝士又唔會太濃,好好味最後我們叫店長幫我們影合照,佢超級幽默,笑到流哂眼淚,走時都留下美好回憶,系呢個唔開心環境,帶來好正的歡樂
  • 香草檸檬汁雞肉意粉
  • 蘇皮野菌忌廉湯