2013-07-08 16 views
星期六約左朋友嚟呢度食TEA,本來想訂位,但係FULL晒,跟住WALK-IN,要等幾張,大約15分鐘左右有位,餐廳環境好靚,燈光好昏暗,每個角落都係ANGELABABY的相,如果唔鍾意佢真係唔好嚟. 限時1小時30分鐘,估唔到食TEA都要限時.真的好誇張.座位分開幾款,有好舒服的疏化位,有好似鳥籠既卡位,其餘的都係公主櫈位,佈置得好靚. 食物方面, 下午茶都好多選擇,我點左一個辣肉醬意粉,朋友點左一個PIZZA,我飲凍檸茶,朋友則飲熱奶茶. 仕應服務都好好,馬上攞水給我們. 上菜速度都好快. 我的意粉個碟好大,但係份量真係好少,下午茶都唔使唔少吧,朋友的PIZZA係有4件的.  意粉都幾好味的,唔會好咸唔會好油,都幾爽口彈牙的,有些肉碎,唔算好辣,好味呀,朋友話佢的PIZZA好硬,味道OK,不過唔知係咪焗到過火,所以個面好硬呀. 飲品方面係正常的,凍檸茶夠凍.  服務好好,因為我地食完就馬上收碟,水飲到淨番少少就加,不停加水.

2013-07-06
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$60 (Tea)