在附近番工, 呢條街好多野食, 本身中意食辣所以黎試咖哩入到去見到好多侍應都係上左年紀的叔叔, 心諗呢度應該類似太平館果D大家都做左好多年, 侍應同老闆一定人咁, 通常服務同埋食物質素都會唔錯打開MENU, 哇~!! 從來都唔知原來咖哩有咁多款式架, 佢豬牛雞魚都各有好多款不同咖哩但最可惜.............佢冇LUNCH SET >___________< 只得散叫..................食個LUNCH黎講, 散叫都唔係平架, 我係D貧苦既打工OL見到D咖哩名我都唔知咩黎, 我問侍應叔叔邊隻好味, 我話我都OK食得辣, 佢介紹東印魚,成個咖哩既精髓, 係印度薄餅, 佢將咖哩既惹味發揮得淋漓盡至!!!!SIZE亦都頗大份, 最理想係3個人叫兩份SHARE我一個人食得好辛苦, 其實好飽但因為實在太好味, 死都要食埋佢唔好屣!講番魚, 魚肉好淋好入味, 個咖哩辣度調較得好好, 唔太淡又唔太辣, 完全係我心水口味我直情飲D咖哩重點係唔好睇少新鮮番茄同洋蔥. 我從來未食過咖哩會落呢D配菜架 (咁我食咖哩經驗都唔係太多O者)將D新鮮蔬菜點落D熱辣辣好有火氣既咖
在附近番工, 呢條街好多野食, 本身中意食辣所以黎試咖哩

SIZE亦都頗大份, 最理想係3個人叫兩份SHARE

我直情飲D咖哩
將D新鮮蔬菜點落D熱辣辣好有火氣既咖哩, 呢個味道上的撞擊難以形容咁好味
平時我唔會食生洋蔥架, 但都係咁點黎食, 我就覺得番茄好味過洋蔥, 因番茄鮮甜, 令咖哩辣中帶甜

下次會約多D人黎食, 咁可以試多D款

連加一, 埋單大約 $100 , 間唔中食一次OK~~
2011-03-03
$100 (Lunch)
  • 咖哩