今日我同朋友去左喺尖沙咀嘅海陸空JJANG食飯。因為貪佢夠就腳,喺尖沙咀同朋友好快見到面。但係呢間餐廳都好有韓國風味,而且老闆娘係韓國人,非常好客。佢哋每位客人都好用心咁服務同傾計。最特別嘅係佢哋嘅小碟小菜,真係好正!我哋叫咗韓式糖醋肉($118)。個糖醋肉炸得香脆,外脆內嫩,糖醋醬汁甜酸適中,好好食!之後,我哋試咗韓國炸醬麵($98)。麵條炸得金黃酥脆,淋上濃郁嘅韓國炸醬,味道鹹香,真係好開胃。另外,我哋仲叫咗燒肉拼盤,入面有秘製調味牛肋骨($208)同濟州島五花肉($168)。肉質鮮嫩多汁,配合佢哋嘅特製醬汁,食落真係超級美味!最後,我哋仲品嚐咗韓式煎蠔($68)。個蠔煎得香脆,肉質鮮甜,外脆內嫩,好適合酒後消夜。總括而言,阿海陸空JJANG係一間非常推薦嘅韓國餐廳。唔單止有正宗嘅韓國菜,服務亦都好好。下次真係可以翻兜再食!