2018-12-15 209 views
好小去觀塘呢邊,間中會去下,有嘢做但未夠鐘,就搵地方坐底食D嘢,有緣入左呢間鋪頭,叫左一碗雲吞拼魚蛋剩食,一杯熱🍋茶,見到好多人入親黎都係叫藥膳牛腩,我坐係隔離都聞到好香,可惜我吳食牛,再周圍望下貼係牆上的食物餐牌,原來先知昵度個藥膳牛係好出名,再望下D相,原來係之前電視小儀介紹過,吳怪之人人入黎都係食呢個藥膳牛😆講反我個雙拼雲吞魚蛋先😂魚蛋爽口好食有🐟味雲呑入面既焰有🦐同🐷肉,🦐都幾大隻味道都屬於好味,但我覺得塊雲吞皮吳夠薄,如果再簿D仲正,湯底咸左小小,整體都👌既。見到老闆同D伙記都係有禮貌同客氣既人😊臨走前同個女店員講左兩句:我話聞到你地D藥膳牛好香,可腊我吳食牛!點知佢話原來有藥膳🐷的☺️早知一早知道有,就一定會叫湬食不過我同佢講左下星期黎食昵個藥膳🐷期待
講反我個雙拼雲吞魚蛋先😂
魚蛋爽口好食有🐟味
雲呑入面既焰有🦐同🐷肉,🦐都幾大隻
見到老闆同D伙記都係有禮貌同客氣既人😊
臨走前同個女店員講左兩句:
我話聞到你地D藥膳牛好香,可腊我吳食牛!
點知佢話原來有藥膳🐷的☺️
早知一早知道有,就一定會叫湬食
不過我同佢講左下星期黎食昵個藥膳🐷
期待