2021-11-21
深水埗隱藏咗一間超好食😘、超經濟👏泰國🇹🇭菜其實我哋經常經過啦👫間舖真係唔起眼👀定係我哋平時行得急🏃🏻♀️🏃🏻♂️睇唔到😅但今日唔知做乜野貢咗入去😍舖頭細細😄五臟俱全👍🏻連抽風系統都一流👍🏻可能時間尚早😄但坐落一陣已經全場full晒😍傻佬👨🏻最欣賞就係佢哋嘅music🎶老闆娘係泰國人👱🏾♀️服務態度又好👍🏻嗱嗱臨order📝先佢有啲套餐超抵有埋嘢飲🥤梗係叫我最鍾意❤️嘅😘菠蘿🍍炒飯~嗱呢個炒飯我真係俾100good佢👍🏻炒到好乾身一啲油都冇😘傻佬👨🏻話正宗嘅菠蘿炒飯係有提子乾嘅😘面頭腰果😄巧脆👍🏻👍🏻👍🏻我成碟食晒😘唔知係咪溝通問題🤫佢就嚟咗杯泰式奶茶🥤但錯有錯着😅我從來唔飲奶茶嘅🙅🏻♀️呢杯奶茶我好啱飲喎😘傻佬👨🏻叫~香葉炒辣肉碎飯🍚+煎蛋🍳,佢話去泰國🇹🇭一定要食呢個飯🍚佢話好似返咗家鄉啦喎🤣🤣🤣再叫下啲小食啦😘生蝦🍤刺身😄一個字「正」泰式烤魚🐟(烏頭)冇得頂👍🏻傻佬👨🏻話喺度食完泰國🇹🇭菜唔需要隔離喎,感覺已經喺泰國呢😄😄😄如果鍾意食泰國菜嘅朋友仔😄呢一間泰國菜🇹🇭我極力推介大家去試吓😘
超好食😘、超經濟👏
嗱嗱臨order📝先
佢有啲套餐超抵有埋嘢飲🥤
梗係叫我最鍾意❤️嘅😘
再叫下啲小食啦😘
生蝦🍤刺身😄一個字「正」
泰式烤魚🐟(烏頭)冇得頂👍🏻