2022-12-23 270 views
澳南海岸嘅餐廳超多 每次嚟到都想食呢間又想食嗰間 今次食咗呢間多國菜 除咗chicken之外 仲有🍕🍛🍝二人餐 💰328🍞是日餐湯配蒜蓉包 蘑菇忌廉湯幾香 蒜蓉包烤得好香脆🐙OMG多國海鮮拼盤 黑松露大蝦🍤好香黑松露味🫶🏻🫶🏻🫶🏻蟹籽墨魚仔🐙墨魚仔爽口煙三文魚🍣兩大片好滿足瑤柱煎帶子🦪超多瑤柱絲 足料👍🏻吞拿魚醬多士🥠一口size 酸酸甜甜 味道清新香醋沙律🥗🍗OMG烤雞<美式BBQ汁▫️法式蜜糖汁▫️墨西哥香辣汁▫️意大利黑醋汁▫️大蒜牛油汁>兩款主食可以自行配搭 店名叫”Chicken”當然要試試呢到嘅chicken啦😎烤雞口味可以任揀 我哋就揀咗BBQ味 烤雞本身已經有醬汁 另外再俾BBQ汁 好香口 不過蘸咗汁感覺會偏咸🍕Pizza<千島海鮮▫️芝士四重奏▫️食肉獸▫️千島烤雞▫️瑪格麗特▫️意大利辣肉腸▫️素食主義▫️黑松露雜菌▫️卡邦尼>食烤雞又點少得pizza 同朋友share食最開心🤭香脆薄批食落唔會好滯 而且超多海鮮配料 例如有蜆肉 蝦 墨魚 芒果 青紅椒 食落甜甜哋🍹西柚檸檬四季春茶 💰+12跟餐免費有汽水茶啡 就到聖誕諗住開心啲 我哋就加錢升級特飲🤪西柚味

二人餐 💰328

美式BBQ汁烤雞

🍕Pizza
千島海鮮pizza

🍹西柚檸檬四季春茶 💰+12
跟餐免費有汽水茶啡 就到聖誕諗住開心啲 我哋就加錢升級特飲🤪西柚味唔太突出 四季春茶味為主
西柚檸檬四季春茶

🍹蘋果蜜桃梳打 💰+12