喺尖沙咀返咗工一年,啱啱先至喺網上發現呢間餐廳!間餐廳喺Service Apartment入面,個入口非常之唔顯眼,平時行過都唔會留意到有間酒店,更何況知道有間餐廳?訂位時,店員已經主動提供咗到達餐廳嘅方法,非常貼心。三個同事一齊去食,有set lunch,包咗餐湯、主菜、飲品。同事叫咗set lunch,餐湯係紫薯湯,好襯而家聖誕節氣氛,上枱仲係非常之熱,味道香濃,值得讚!佢食咗是日廚師精選主菜,係紅酒燴牛面肉,非常之腍身,不過唔記得咗影相… 希望下次再嚟嘅時候仲有呢一個主菜啦!另外散點咗鴨胸酸種多士、三文魚沙律、Waffle、法式西多士(我見超級多人推介,忍唔住點咗兩個甜品)。全部都非常有水準,尤其是鍾意個鴨胸酸種多士,個橙cream同啲鴨肉非常之夾,帶少少酸酸地,好清新 。全程對住個無敵海景,chill 到唔想返工,最後埋單估唔到係呢個價錢!以後同事食lunch又多一個聚腳點啦!

• 香橙鴨胸酸重多士