2021-10-12 392 views
剛剛開店嘅時候常常幫襯, 食物是不錯的 ( 尤其係 All day breakfast 同 豬鞍扒)。 但之後午市多生意之後,服務態度開始下降。 之後有兩次用app叫早餐,過咗超過半個鐘先嚟取消訂單/ 過曬時間畀app 強制取消,搞到冇早餐食,就blacklist左佢。 今日早T8 遲咗放工, 走之前 開app見到佢仲開, 就即時叫咗嘢食, 過咗大約20分鐘去到餐廳門口,已經關閉, 跟住見到個app啱啱話佢唔接我order..... 打風唔好咁樣整蠱人呀... 不過係我蠢嘅, 仲俾機會呢間餐廳。 今次加入永久黑名單!
2021-10-12
Waiting Time
20 Minutes (TakeAway)
Type of Meal
Dinner