2021-05-29
見OpenRice上面啲人都有寫話上菜上得慢,但冇諗過慢嘅程度係每二十分鐘一道餸。8點鐘入座10點鐘就已經要走,基本丄無可能食得晒,嚟咗兩三碟嘢已經last order...八點鐘第一round叫嘅鰻魚飯,最終9:30先到,侍應解釋話因為條鰻魚要燒,但係好明顯係來貨跟住翻熱嗰種...飯仲要係硬嘅又唔熱,完全唔知想點。之後又有一碟係燒牛小排,嚟到真係呆咗,成碟基本上得肥膏。侍應仲竟然解釋話嗰啲係筋,食落會有口感?!雖然之後有換過碟新嘅嚟,但其實真係唔係特別好食。仲有嗌其他串燒同埋蟹蓋,全部都好鹹,份量又細,價錢又貴。埋單人均三百幾蚊,食完好似冇食過嘢一樣, 成晚就係坐喺度兩個鐘捱肚餓同埋瘋狂吹佢單。果到成間餐廳嘅客全部都係等嘢食等到炆憎,廚房唔夠人就唔好接咁多台客,簡直係貼錢買難受,貼錢俾我去食我都唔會再去食。從來未試過去間餐廳係會食得咁無奈同辛苦。