2011-11-07 101 views
打電話訂左位,所以黎到唔駛等就即入喇!三人一坐低就有熱茶招呼,好鍾意佢地用既碗碟都係公雞仔!睇左一陣餐牌都冇心水,就叫侍應介紹一下.最後決定叫蕃茄湯,芥辣八爪魚沙律,柚子醋荷蘭茄沙律,鹽燒肓曹,花雕蒸花甲,當然唔少得他們自己溝的花雕酒蕃茄湯:好濃,湯入面有好多料,唔似出面其他食店"稀框框"~~芥辣八爪魚沙律~新野芥辣岩岩好,入面仲有青瓜,一齊食落口感覺好新鮮!^^另外前菜唔少得我愛既荷蘭茄..酸酸的>v<鹽燒肓曹之前朋友黎食過狂讚..所以要一試!!!因為即叫即燒,所以都要等三十分鐘,不過有好野食就唔夠要啦!條魚黎到既時候皮同肉已經分開左嫁喇,皆因上枱後侍應會o係你面前將魚皮用刀打開,之後你會見到魚肚塞滿香草同埋香葉,魚肉唔駛講..勁滑~真係燒到岩岩好,師傅好野!喜歡食辣的,可以配埋小二自制的泰式汁~(條魚跟埋嫁)花雕蒸花甲荷葉一打開..陣陣花雕味@v@剛好...酒味不會過濃...小朋友食都得!!最後飲左兩支花雕,食飽飲醉,好滿足!!!!走o既時候他們還說黎緊會轉冬天o既餐牌,有麻辣煲丫>w<睇黎我要返兜呢間小二好多次喇!!!
打電話訂左位,所以黎到唔駛等就即入喇!
三人一坐低就有熱茶招呼,好鍾意佢地用既碗碟都係公雞仔!

芥辣八爪魚沙律~新野
芥辣岩岩好,入面仲有青瓜,一齊食落口感覺好新鮮!^^
另外前菜唔少得我愛既荷蘭茄..酸酸的>v<
鹽燒肓曹

花雕蒸花甲
最後飲左兩支花雕,食飽飲醉,好滿足!!!!

2011-11-01
  • 芥辣八爪魚沙律