呢日放工同同事happy hour,好耐無試過🤭去左尖沙咀呢間酒吧!裝潢好吸引,有一排啤酒水龍頭,展示了各種牌子,有不同地方釀製的craft beer 。環境非常舒適,有bar 枱超加分😍。酒吧好受歡迎,呢日都好多人嚟享受輕鬆時光。一入到餐廳,我同朋友睇到咁多選擇時都好興奮。我們詢問店員是否有Sour Ale 及麥味重的。店員耐心介紹。店員會在旁提供專業推薦,幫助你找到符合你口味的精釀啤酒,服務貼心,值得一讚。我叫了大杯8號London ESB :強烈的麥味。雖然叫Extra Strong Bitter,但完全不苦。朋友叫了3號Sea salt plum :非常容易入口並帶有梅的味道。酸酸甜甜,酒味擠塞足,驚喜不斷。除了啤酒,我哋仲叫左小食黑松露薯條 :薯條份量頗多,調味好,外脆內軟,酥脆好味,搭配松露醬和茄汁,正~Tipsy招牌雞翼配藍芝士 :雞翼經過獨特的調味再焗,外層香脆,內層肉質鮮嫩多汁,再配有藍芝士醬。藍芝士醬的奶香加埋少少辣味,好特別!雞翼非常惹味!芝士安格斯漢堡 :安格斯牛肉夠厚,肉質半生熟,牛肉味濃,多汁。濃郁的芝士非常配合番茄及生菜,伴碟精美。

我叫了大杯8號London ESB :
強烈的麥味。雖然叫Extra Strong Bitter,
但完全不苦。

朋友叫了3號Sea salt plum :

除了啤酒,我哋仲叫左小食

黑松露薯條 :

Tipsy招牌雞翼配藍芝士 :