2018-10-14 349 views
等。。等等。。。等等等星期六下午兩點幾去到,結果須要等兩個半鐘,企都企到累了。店舖是沒有㩒飛等位的服務,所以一定要親身去排隊,不能離開現場,非常唔符合情況,結果入到店內最幸福的是終於有位坐囉。所以如果決定要食,記得要預留多啲時間去排隊,或者有一個人去排定隊先。食物方面,覺得都唔錯,名符其實的即叫即做,所以每樣食物最少要等20分鐘,多人的話更有機會要等40 分鐘。Pancake 一碟三件,都幾大份,試咗原味(幸福),雜莓芝士,熱巧克力同奶茶口味。熱巧克力 pancake 的巧克力醬是偏苦的口味。至於奶茶味醬,味道特別,而且較甜。三件厚 Pancake , 一開始食是非常幸福,但之後就愈食愈膩。所以話,幸福只是一剎那的( ̄∇ ̄)如果可以的話,就同人 share 食啦。服務方便,其實店內沒有什麼服務,水的話都是自助的。環境算不錯,一般的日本 cafe style,坐得算舒服。總括而言,扺唔扺食真係見仁見智。不過我覺得試一事就夠了,不會再去第二次。
等。。等等。。。等等等

Pancke Pancake 配熱巧克力醬
幸福Pancake
2018-10-13
Waiting Time
150 Minutes (Dine In)
$150 (Tea)
Pancke Pancake 配熱巧克力醬