2017-03-04 838 views
今日朋友生日,佢發板簡左呢間大自然素食,佢係呢度既常客,不過今晚大家似乎唔係咁欣賞。我地叫左素三文魚,雞絲粉皮,沙拉骨,片皮鴨,黑松露牛油果炒飯。三文魚一共十片, 聽聞係蒟蒻, 做得幾真, 不過唔係幾好食 。雞絲粉皮 ,正正常常 ,冇乜特別 ,d醬比較少 。沙拉骨 沙拉骨像真度幾高,都幾好食,原本應該係 菇黎, 質感真係好似豬肉,全晚最受歡迎係呢碟。片皮鴨 真係好難食,個皮超級厚,又勁大塊,成塊薄餅咁,唔知咩事。舊肉做得唔似,鞋颯颯,除左甜醬味其他真係做得好差。賽螃蟹 冇乜味, 一啲都唔好食,食過最唔好食既賽螃蟹。黑松露牛油果炒飯原本好期待既,不過結果完全係好普通一碟炒飯。牛油果唔係好食到,黑松味係有但唔濃。不過都算炒得乾身。真係好麻麻。PS D餐具有少少污糟。

三文魚
一共十片, 聽聞係蒟蒻, 做得幾真, 不過唔係幾好食 。

雞絲粉皮 ,正正常常 ,冇乜特別 ,d醬比較少 。
沙拉骨
片皮鴨
賽螃蟹
冇乜味, 一啲都唔好食,食過最唔好食既賽螃蟹。

黑松露牛油果炒飯

真係好麻麻。

PS D餐具有少少污糟。