2024-08-14 1882 views
近期大熱既挽肉と米黎到香港🇭🇰你哋又食過未呢?我哋最近就去食左個晚飯入面全部枱都可以望住職員燒肉😋同時又可以睇住香港既夜景🌃-🥢挽肉と米套餐餐廳得一款套餐,每個套餐包含3塊肉排,都可以另外加錢追加肉排🥩 另外秋田小町米飯仼食,米粒軟硬適中,粒粒分明🍚第一塊可以先食原汁原味,肉排既肉都幾結實,飽滿又多汁,另外可以加佢哋專屬既調味一齊食第二塊加埋佢哋既蘿蔔蓉同柚子醋一齊食,食落比較清新,可以將前一舊既膩消一消,減少油膩感😋第三塊可以同蛋一齊食,蛋黃打係漢堡排上面,再撈埋啲飯一齊食,蛋味好濃好香,我就中意加埋佢哋嘅豆拌醬油就更加好食😋不過食到最後一塊就有啲漏-整體上係可以試翻次既!但至於排隊排幾個鐘食就有啲唔太需要🤣宜家都可以上網預約!大家想試既記得提早預約左先🤩
近期大熱既挽肉と米黎到香港🇭🇰
你哋又食過未呢?
我哋最近就去食左個晚飯
入面全部枱都可以望住職員燒肉😋
同時又可以睇住香港既夜景🌃
🥢挽肉と米套餐

整體上係可以試翻次既!
但至於排隊排幾個鐘食就有啲唔太需要🤣
宜家都可以上網預約!
大家想試既記得提早預約左先🤩
  • 挽肉と米套餐