2012-08-31 16 views
約咗幾個朋友仔星期五出嚟食飯, 但係諗嚟諗去都冇咩IDEA, 事關我地最怕去D地方嘈嘈閉, 同隔離位講嘢都要攞住個大聲公, 傾下計都唔得. 如果去D靜少少既地方又要有酒飲,係銅鑼灣嚟講,冇番咁上下價錢都好難搵下……..好彩我朋友醒起,佢之前嚟過呢度, 環境同嘢食都唔錯, 價錢又唔太貴, 咁我地當然即刻ok book枱 la嚟到下面原來要行4層樓梯先上到去, 唔緊要LA, 行完餓餓地仲食得多D上到去, 估唔到環境真係幾唔錯, 好似去咗朋友屋企咁,好舒服~~~ 坐底一陣, 開始上菜LA, 個SET有6道菜$350, 有蕃茄多士,蟶子蝦沙律, 蕃茄凍湯, Garlic oliver oil pasta,主菜我簡咗羊架,真係好正, 好多肉汁同埋好TENDER !!!!最后仲有個甜品,卦住食唔記得咗影相LAXDDD總括嚟講, D嘢食全部都唔錯, 環境唔可以講得好GRAND, 但係好舒服, 幾個朋友仔或者情侶嚟食飯一流!!!

XDDD

2012-08-24