2023-09-21
見咁多好評,今日終於約到朋友一齊黎食呢個人氣火鍋放題。首先,去到已經人山人海,好在預先在GULU 上網撳咗飛,雖然都等咗20至30分鐘。終於到我哋啦,店員介紹有榴槤放題,仲要係榴槤果肉,簡直就係一大驚喜!有D24同貓山王嘅兩個選擇,重點係真係好好味,每一啖都忍唔住講「好好味呀!」講返火鍋,我哋食Level 5,澳洲和牛無日本和牛咁肥美,但亦就冇咁「漏」。選擇呢個嘅另一個原因,係因為有120分鐘慢慢食,90分鐘應該食唔晒咁多嘢。其實只係手機落單嘅嘢食,已經好飽。眼見出面仲有好多蔬菜,熟食小食,甜品的選擇,真係好想樣樣都試,但個肚已經食到脹晒好飽,唯有留返下次再試啦!最後,不得不提呢度個經理好好人,好好傾,佢仲送咗個小小牛肉生日蛋糕俾我哋,個底係個旋轉音樂盒,服務態度超讚!