2024-07-10 943 views
食飯時間度度都多人架嘞,新都會好葵廣又好都要排隊 😅🤷‍♂️。行下行下,離開商場遠離人群,印象中有呢間餐廳但一直唔確定位置,去完郵局周圍兜下就黎到嘞。明顯忙完一輪枱都未清未抹,客坐地方唔算大,一眼睇晒。手機落單,樓面壹給餐具給上菜,無笑容但唔係西。樓面貮都是平淡的,假設忙完一輪大家都攰 🤷‍♂️。員工之間都係冷冷淡淡,唔覺有閒聊輕鬆。。感覺有啲新手社企,定位上唔知走咩路線。。樓面壹件制服戰績彪炳 😂諗住手機埋單可以避開冷漠嘅攻勢,點知。。最後樓面壹粒聲唔出嘅嘴臉衝埋黎 🙈,其實只係想俾返張單你 😅$198 龍蝦汁蟹肉意粉:意粉硬度普通,醬汁偏稀 ( 湯意粉呀?! ),蟹肉有殼 😗,一粒帶子。+$20 蝦多士:有溫度。多士鬆脆。蝦無乜印象添 😂,賣相似泰式?! 😅+$25 凍美式:好像是 fruity價錢進取,用餐時間更甚。有顯示用餐時間至。。當刻先知有時限囉 😂,或者我活喺自己世界無為意啦 🤪唔係rude,但冷漠分滿滿 🤷‍♂️😂
+$25 凍美式:好像是 fruity
唔係rude,但冷漠分滿滿 🤷‍♂️😂

2024-07-03
$270 (Lunch)