2018-01-20
已經不是第一次來這餐廳,我們通常會叫一個套餐 兩份食另外再散嗌一,兩款食物!今次都唔例外, 今次我講嘅事件唔關食物事 ,因為牛排keep到質素, 而且蟹餅亦都好好味~但唔愉快嘅事件係遇到一個不誠實的侍應, 食到尾聲我哋個餐會有甜品, 這個侍應呢個時候就捧住四款甜品出嚟叫我們揀, 我哋揀一個芝士蛋糕 , 揀完我仲諗: 今次有咁多款選擇嘅,比menu多咗wo, 個蛋糕嚟到都好好味我哋好開心啦, 到埋單嘅時候發覺蛋糕要$125, 我就問侍應點解會係咁?唔係我哋個餐有包甜品咩? 佢之後就話你哋嗰餐係包括甜品,不過你食嗰個唔係, 我哋就話你畀我哋揀㗎喎, 之後佢先話有得將個蛋糕加30零蚊轉做而家我哋食緊呢款蛋糕!😡😡 首先 如果要額外加錢嘅蛋糕點解唔一早講,第二原來如果嗌餐嘅話轉甜品原來只需加三十幾蚊,點解要我check單發現佢收正價先同我地講 其實加錢轉都可以…… 另外我哋個餐有甜品點解唔直接畀我哋,而係特登叫我哋揀, 實在過份! 食物係好,但係請到啲咁嘅夥記真係影衰晒😠😠😠😠😠