見呢度話Lunch buffet主題是三文魚自助午餐, 以為有好多唔同整法既三文魚..原來唔係..唉.. 其實皆因個冰島火山. 因為咁,影響咗入口娜威三文魚. 無貨供應.. 又唔怪得佢..呢間野好有交帶,早一日打俾我confirm 人數, 仲話我知無三文魚剌身, 用煙三文魚代替..咁約哂人費事改. 事但啦. 去到無咩客. 兩三成客度, 食物選擇唔多. 不過每樣野既水準都唔錯丫. 而且人唔多, 又唔使出現爭既場面, 個感覺舒服好多. refill都快架. 煙三文魚 其實都唔錯丫. 好好味. 由於我地一行十人, 5個都鍾意飲coffee, 呢度係自助咖啡機, 又可以按expresso .正.. 所有服務生既態度都好友善. 好好禮貌及親切. 如果要食, 就打去book 位, 咁先有85折, walk in 雖然有位, 但無折架. 每人折後$112.1, 雖食物種類唔多, 但都好好味. 所我我都係話5分抵食. 食得舒服嘛,
煙三文魚 其實都唔錯丫. 好好味.

所有服務生既態度都好友善. 好好禮貌及親切.
$112.1 (Lunch)