2018-11-25
環境:👌🏻係深井熟食街市入面,一聽到街市就會覺得不乾淨,但店舖入面裝修得不差,很西式的環境,環境是乾淨企理。但佢營業時間很短,佢主打早餐同午市。食物:👎🏻建議少人幫襯既時候先去食,因為試過多人幫襯時食物等得很耐,無侍應理你,重要係煮到好難食,仲難食過起市買既意粉叮叮。但深井無咩野食可以選擇,又見食評甘多好評,所以近排星期日3點幾去食,今次意粉幾正常很多,但肉及者菇份量就好少,份量女士食剛剛好,男士/大食既人就不飽肚。值得一提今次叫左車打芝士煙肉牛肉漢堡,配菜薯條鮮炸不錯,漢堡俾足料,但68蚊一個不抵食。服務:👎🏻要主動叫人先會有侍應理,侍應得一個。住深井及者經常去深井的人可以試試,但特登去深井食就不建議了,因為真的很普通,又不抵食又不好食。
食物:👎🏻
服務:👎🏻
要主動叫人先會有侍應理,侍應得一個。