2024-08-23 1070 views
之前去牛大人食嘢,侍應們嘅服務都好好,所以就算一家人聚會都會去,但係今日去幫襯完,體驗有啲失望。首先都好欣賞貴價套餐會送贈一些比較優質嘅食材,但係呢啲送贈嘅食材,放到最尾忘記咗食,又唔俾帶走,真係白白放喺枱面,就咁掃落垃圾桶⋯⋯另外,全場大把位置,食完買咗單,一班人想傾多一陣偈都唔得,侍應不斷催我哋離開。侍應們嘅做法冇錯嘅,都係跟規矩做事。不過~~~在而家呢個經濟,國內嘅餐飲業服務以顧客為先,做得十分完美嘅情況下,香港這種限時餐飲規矩真的是會被比下去。今晚我們四個人,每人消費375港幣⋯相信就算不上大陸,在香港也有更好的選擇⋯⋯
2024-08-22
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$375 (Dinner)
  • 澳洲M9和牛牛丸