6 day(s) ago
唔講唔知,旺角又多一間分店牛大人🎉人氣火鍋🍲人氣高漲愈開愈多分店,質素一直都保持到 🙂↔️‼️呢度新出嘅「日本黑毛和牛120分鐘任食」套餐,和牛嘅質素真係無得彈,肉質juicy柔軟,入口即溶,油花分布得好靚,真喺食過一次就返唔到轉頭,只想再encore多一次 🤩正價時段$488一位,呢個價錢食到A4+級嘅黑毛和牛,性價比超高💯🥘湯底方面,我揀咗期間定三椒酸菜鮮魚鍋🐟養生又健康,湯頭都飲左幾碗,酸酸辣辣好滋味🥰️。而且每位還會贈送澳洲M9和牛牛丸2粒同海鮮拼盤,牛丸彈牙好味,海鮮拼盤更是豐富,有帶子、生蠔、蝦子同鮑魚,仲可以無限refill鮑魚,真係好抵食 🦪除此之外,呢個套餐仲有另一大特色,就係鮑魚盛宴!共有四款不同食法嘅鮑魚,我最鍾意嘅就係熱食嘅炭燒鹽蔥鮑魚,爽口鮮味十足,食完一個又想食第二個。其他如鮮甜鮑魚、柚子燒汁鮑魚、古法醉鮑魚都各有特色,值得一試👍🏻當然,除咗和牛同鮑魚,呢度嘅伊比利亞黑毛豬🐖梅肉都唔可以錯過,肉質柔軟,食落口感一流。食完以上嘅主菜,出面仲有超多蔬菜丸類配料、飲品櫃都擺到滿滿嘅,仲有特別版Dreyer's同Kitkat🍦雪糕、特色滷肉飯🍚 😻🗣️店員仲推介我地試左
🗣️店員仲推介我地試左杯鴨🦆屎香檸檬茶🥤,果然好識緊貼潮流,好似開多間水搖飲品店甘係即叫即製架~~淡淡鴨屎香茶配上香氣撲面香水檸檬,未入口先有感官享受😚🫰🏻
餐廳更有提供多款台灣🇹🇼直送美食,款式目不暇眅,滿載而歸~~ 🤰🏿 旺角荷里活同觀塘分店會有大型打卡位 😍