2013-11-22 34 views
夜晚七點去到,大把位,三個人叫左四個小菜,三碗白飯,等左15分鐘,第一個小菜上,不過係凍既~ANYWAY,叫佢上白飯先啦~個侍應聽完,完全沒跟過單,照舊同同事吹水,連廚房位都沒行過埋去~好呀~等左25分鐘,終於四個小菜陸續上來,白飯亦都逐碗跟小菜上,咕嚕斑塊,京都排骨,味道唔錯,不過都係凍既~幸好喇沙牛肉煲係熱,西蘭花炒海鮮都ok~不過份量比較少~好彩叫左四個餸,另叫一碗燉奶~勁難食~唔知係唔係魚膠粉落太多,我唔識整燉奶~總之就係好硬,沒奶味有膠味~之後又唔俾返張單我地埋單wor~叫兩次先搵返張單,陰功.題外話,臨走,見到有個類似賓賓既女人入來搵人,有個肥肥地女侍應用勁惡語氣趕佢出去,叫佢出去打電話搵人,唔好入來搵.茶餐廳趕人真係第一次見,雖然我都麻麻地like賓賓,但係基本人權唔可以沒奪.
夜晚七點去到,大把位,
三個人叫左四個小菜,三碗白飯,
等左15分鐘,第一個小菜上,不過係凍既~
ANYWAY,叫佢上白飯先啦~
咕嚕斑塊,京都排骨,味道唔錯,不過都係凍既~
之後又唔俾返張單我地埋單wor~叫兩次先搵返張單,陰功.

2013-11-21