太太先後係一年前話一定要食未試過,我地就一齊問朋友有無興趣食,因為佢要預(一至兩個月預備菜單)由經理親自Wtsapp同你傾 傾好菜單就報價 大概張單幾錢 都接受既 話哂都係一星 係正常操作。重點,當我地滿心期待人齊開飯,菜式也太失望,菜式名看似應該幾特別,又唔會差得去邊,一食就覺得普通野,(一般乳鴿)(一般北京填鴨)ps;仲要提早一個月訂如同訂位 可想言之;我期望值有幾高 到最後係失望離場頭盤係不錯 涼拌飽魚 偏辣紅酒鵝乾 都不錯👌看似餐單特別才叫 但出到黎都係一般 墨魚腸同魚片咁好特別所以試下 但原來係勁咸 好難食 係食幾啖食唔到 千祈唔好👎諗住最後 類似燴飯 好似好野味 原來都係好咸好難食 我無諗到一間一星餐廳做啲野出黎仲差過深水埗啲出名小菜店 唔係話佢無特色 係太咸 根本食唔到道菜特別之處 bad feel~甜品呢個正常。但,,,後面黎果個薯仔就咁上菜 我覺得好肉酸 同食落街邊推車仔同自己整仲好食過佢 認真 好失望
太太先後係一年前話一定要食未試過
大概張單幾錢 都接受既 話哂都係一星 係正常操作。

重點,當我地滿心期待人齊開飯,菜式也太失望
到最後係失望離場

頭盤係不錯 涼拌飽魚 偏辣