2024-07-21 1376 views
最大問題服務差,去到話訂咗枱,服務員完全冇服務,淨係指我話果邊,飲茶酒樓都有帶位啦。當其時佢喺唔忙㗎,佢係冇野做。到想叫頭盤,又係同一個服務員,又係好唔想過來,老遠用手指下枱面嘅餐牌。示意比我知餐牌就係檯面。同樣地,當時佢冇野做㗎。當時我自己,已經打開左另外一個餐牌睇緊,亦到已經決定叫咩嘢。如果呢位員工真係咁唔想做,其實妳(女性)應該唔好返工囉。。。劣質服務第一👍食物質素比較正常,但以這個價錢有落差。性價比不高,直接來講不值得這個價錢。總括而言無下一次,亦都不會推介比任何人。有朋友話去食,我都會叫佢唔好去。因為係一個‘’伏‘’。

2024-07-18