2010-09-19
因為很鐘意食泰國菜,而我又成日起沙田出未,所以這間餐廳是不二之選,以往差不多每個月總會去一兩次食dinner的,但近幾個月唔知係咪真係好生意成咁,我試過6:30 p.m.去,佢話fully booked,OK好啦,鬼叫自己唔book又唔早D咩,咁我下次再早D去,大約六點,佢又話只可以食到7:00 p.m.,得一個鐘你叫我去快餐店好過啦 咁我另一次再好早去,大約5:30pm.,我心諗咁早,你唔會又叫我一粒鐘食完啩?! 點知個門口waitress一樣話只可以食一個鐘,然後要交枱,咩事呀而家,係咪唔接受兩位呀? 係咪驚earn得少呀!!!!! 不如你地貼張notice話只接Booking, NO WALK-IN lor 雖然好鐘意食泰國菜,但我肯定以後都唔會去呢間嘢
雖然好鐘意食泰國菜,但我肯定以後都唔會去呢間嘢