2011-06-06 44 views
是夜點了芒果火腿沙律, 像幼稚園學生一齊正沙律的感覺, 散修修, 可能有老師帶住, 無佢地咁難食。還叫了晚餐B, 從未食過如此難食的螺絲粉~! 蝦, 急凍的完全無味, 只有三只, 茄汁, 不如你比支地門茄汁我自己撈無咁嬲。最離譜係個周打蜆湯, 金寶湯, 有無搞錯?!一坐低, 有位男職員介紹我地要芝士garlic bread, 誠意難卻, 要我地叫兩塊, 食咗一啖, 真係唔可以再食, 佢啲牛油係剛好直逹面包底部,只有咸, 同埋好討厭既發水面包~!下次..無下次了,我七點十分落ORDER, 個螺絲粉夠膽七點四十五分先放係我枱面。

最離譜係個周打蜆湯, 金寶湯, 有無搞錯?!

2011-06-05