2012-11-25
由於團購COUPON將夠期, 終於排期去食.$58既餐, 另加10%服務費.原先喺而家食材上漲既環境下, 都覺得六十幾蚊一個Lunch係可以接受. 但都要有相對的質素囉.首先個湯, 稀到呢......唔識形容, 味道有點似金X忌廉湯. 自己喺屋企煲都仲濃過佢.頭盤揀左凱撒沙律, 感覺上好多水份, 濕立立咁.主菜一份叫左蒜蓉鮮蝦意粉同一份牛肋骨+雞翼+薯條.聽落好正路, 點知........個意粉好好好油, 食左一半, D油多到可以打側跣落黎, 多到有點恐怖.牛肋骨都OK, 好過冇, 算係比較正常同合理. 但雞翼原來係辣既最後甜品揀左雪糕. 唔知點解要用個杯碟上, 一路食個鐵匙羮既磨碟聲, 磨到起哂雞皮.席間, 由於近廚房既關系, 全程係聽到廚房里面既員工嬉戲同喧嘩, 絶對冇誇大, 玩玩下仲有D大叫.但係叫侍應, 十問九唔應. 唉........絶對係一個不快既進餐經驗快快手食完就走算喇, 絶對冇下次.買既時間一心以為食物質素可以同RUBY TUXXDAY差唔多.點知完全係強差人意, NO WAY, 冇下次.
$58既餐, 另加10%服務費.
聽落好正路, 點知........
快快手食完就走算喇, 絶對冇下次.
點知完全係強差人意, NO WAY, 冇下次.