Hiring
Monthly
$16,000-$17,500
Monthly
2019-05-30 880 views
經常比SimplyLife飄過嘅麵包香氣吸引,好鍾意佢地近門口一邊賣麵包。雖然係一種marketing strategy,好work,因為我每次都因為咁唔入去食都買個包或者cake。門口位置麵包放置得整齊吸引,另一邊望入去就係dining area。較暗既燈光,比人一種好relax既感覺。Lunch menu 有好多唔同種類同款式,包主菜、西柚茶、餐湯或沙律+$10、Extra coffee+$15。燒海鱸魚香草燒薯燒意大利黃瓜配香草牛油汁 – 加左鹽同香草燒既魚皮好香,魚肉唔會燒到鞋口,黃瓜同燒薯唔會燒到好乾,保留左本身味道同水份。燒鴨胸燒雜菜香草燒薯黑車厘子汁 – 燒鴨胸連皮食都唔覺油膩,有鴨肉味。雜菜同燒薯都熟度剛好,黑車厘子汁甜甜酸酸咁,配搭感覺新鮮又醒胃。餐湯都幾好飲,飲到濃濃既甘荀味。西柚茶好飲,清新解渴~整體上各樣賣相都好好,不過食慣淡味嘅人可能會覺得偏咸~
經常比SimplyLife飄過嘅麵包香氣吸引

1996 views

燒海鱸魚香草燒薯燒意大利黃瓜配香草牛油汁

燒鴨胸燒雜菜香草燒薯黑車厘子汁
餐湯都幾好飲,飲到濃濃既甘荀味。

西柚茶
西柚茶好飲,清新解渴~

整體上各樣賣相都好好,不過食慣淡味嘅人可能會覺得偏咸~
$150 (Lunch)
燒海鱸魚香草燒薯燒意大利黃瓜配香草牛油汁
燒鴨胸燒雜菜香草燒薯黑車厘子汁